preskoči na sadržaj

Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci

Login
Učenje i matura

Mobilna aplikacija za vježbanje zadataka NCVVO
Hrvatski na maturi Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje
Jezični savjetnik Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje
Hrvatski u školi novi portal Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje
Bolje je hrvatski- Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje
Hrvatski na državnoj maturi - mobilna aplikacija
Nikola Tesla- Nacionalni portal za učenje na daljinu
eLektire- besplatne knjige za učenike i nastavnike
Engleski jezik online - učite uz pomoć British Councila
freeCodeCamp - naučite kodirati
Besplatni online tečajevi na Harvardu

Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 3. 2014.

Ukupno: 539449
Ovaj mjesec: 1164
Ovaj tjedan: 305
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obilježavanje Dana kruha
Autor: Ivan Peklić, 27. 10. 2019.

U našoj je školi 18. listopada i ove godine već tradicionalno obilježen Dan kruha uz vodstvo profesora Jelkice Štironja, Alenke Harča, Ive Pejića i Slavena Iljkića. I učenici su svojim trudom doprinijeli svečanosti i bogatstvu ovoga dana. Gotovo su svi u školu donijeli razne slastice, slatke i slane delicije, od kojih su za neke zaslužni upravo sami naši učenici, kojima posebno zahvaljujemo i koje i ovom prilikom pohvaljujemo. No, ističemo i one koji su pjesmama i slikama sudjelovali u obilježavanju. Literarnim radovima, pjesmama o kruhu, istaknuli su se učenici Elena Stella Buzina, 2.c, Ignac Ratković, 4.a i Ana Filipan, 4.c, dok su svoju kreativnost crtanjem pokazali Barbara Ban, 4.b, Marko Zagorec, 4.c, Dominik Juršić, 4.c i Fabijan Prosenečki, 4.c. Na njihove su se radove svojim riječima zahvale nadovezali vjeroučitelji, a nakon blagoslova uslijedilo je zajedničko blagovanje donesenih proizvoda.




Priloženi dokumenti:
IMG-20191026-WA0002.jpg (284.34 KB)
IMG-20191026-WA0011.jpg (356.88 KB)
IMG-20191026-WA0004.jpg (276.55 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju