2018-10-31 23:59:00

Snimljena prva radijska emisija učenika naše škole, „Šalabahter“

U srijedu 31. listopada 2018. učenice 3.c razreda Andreja Bratić, Lucija Picig i Laura Vukelja snimile su radijsku emisiju „Šalabahter“ na Radiju Križevci. To je nova polusatna emisija u kojoj će svaka tri tjedna gimnazijalke upoznavati slušatelje s aktualnim događanjima iz naše škole, ali i predstavljati uspješne učenike i nastavnike, izvannastavne aktivnosti, preporučivati knjige i filmove te puštati glazbu.

Ideju za pokretanje radijske emisije dao je gradonačelnik Mario Rajn na prijemu učenika tijekom Dječjeg tjedna početkom listopada, a istovremeno je naša škola dobila upit za sudjelovanje u programu radija od Tihomira Komljenovića, glavnog urednika Radija Križevci.

Ovu prvu emisiju učenice su pripremale zajedno s profesoricama Suzanom Knežević i Sanelom Štubelj koja je svojevremeno dulji niz godina na Radiju Križevci s gimnazijalcima uređivala emisiju „Teen Time“. „Šalabahter“ je svojevrsni nastavak te vrlo uspješne radijske emisije učenika naše škole.

Posljednje pripreme prije snimanja emisije

Pridružite nam se i slušajte emisiju svake treće subote u 16:30. Prva emisija bila je emitirana 3. studenoga, a sljedeća će na programu Radija Križevci (96,6 MHz) biti 24. studenoga.

Laura Vukelja, 3. c

Upute urednika prije snimanja emisije

Učenice tijekom snimanja emisije

Fotografije: Suzana Knežević, Sanela Štubelj


Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci