2018-11-11 23:59:00

21. županijski Obrtnički i gospodarski sajam održan i u našoj školi

U Križevcima je od 9. do 11. studenoga 2018. održan 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Izložbeni prostor bila je sportska dvorana OŠ Ljudevita Modeca, dok su se u sportskoj dvorani naše škole odvijali ostali programi: svečano otvorenje Sajma, revija frizura i modna revija te dodjela nagrada posjetiteljima i zatvaranje priredbe. U prostoru škole u subotu, 10. studenoga odvijala se i radionica agencije PORA za poduzetnike.

Posjetitelji su mogli posjetiti bogatu turističku i gastronomsku izložbe te prisustvovati okruglim stolovima o poduzetništvu, poljoprivredi ili pak ruralnom razvoju. Zanimljivost je da smo na pisti revije frizura i modne revije, održane u našoj sportskoj dvorani u subotu, mogli smo vidjeti i neke naše učenice u ulozi modela.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji naše županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Maša Gagro, 2.c

Petak: otvorenje Sajma u našoj sportskoj dvorani

Subota: revija frizura i modna revija

Nedjelja: dodjela nagrada posjetiteljima i zatvaranje Sajma

Fotografije: Zdenko Balog / Prigorski.hr


Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci