2019-03-01 23:06:00

Naše učenice plasirale se na državno natjecanje iz odbojke

Na županijskom natjecanju iz odbojke za djevojke i mladiće srednjih škola održanom 1. ožujka 2019. u Školskoj sportskoj dvorani OŠ „Ljudevita Modeca“, u organizaciji Srednje gospodarske škole Križevci, ženska odbojkaška ekipa naše škole izborila je pobjedu te odlazak na državno natjecanje koje će se održati od 27. do 29. ožujka u Poreču. Njihov je voditelj profesor Ante Tomas.

U kategoriji mladića, osim križevačkih gimnazijalaca, nastupile su ekipe Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac, dok su se u kategoriji djevojaka natjecale ekipe Srednje škole Koprivnica, Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac i Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci. Uz naše gimnazijalke nastup na državnom prvenstvu u Poreču izborili su i mladići Gimnazije „Fran Galović“.

Za pobjedničku ekipu djevojaka nastupile su: Antonia Tea Beroš, Ema Skalički, Ena Ehrenberger, Lucija Mušlek, Leona Ostojić, Rea Vrhovec, Leonarda Ljutić, Magdalena Lauš, Doroteja Mamek, Karla Senko i Lucija Kovačić.

 

                                                                     Tekst i fotografije: Leonarda Ljutić, 4. b


Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci